Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Een woordje over De Hoveniers

Gaven Opdenakker is al van jongs af aan geïntrigeerd door de natuur met al zijn facetten. Dat in combinatie met zijn passie voor machines was een match made in heaven. Zijn keuze om in de tuinsector aan de slag te gaan, was dan ook snel gemaakt.

Met een rugzak boordevol ervaring plantte hij in 2021 het zaadje voor zijn eigen project, De Hoveniers. Een zaadje dat vandaag de dag in volle bloei staat. Zijn doel? Jouw droom-tuinen in Limburg & omstreken tot werkelijkheid brengen.

De Hoveniers Gaven Tuinaanleg Tuin

Kwaliteit primeert

Van vruchtbare grond tot hout & klinkers, De Hoveniers werken enkel met de beste materialen & een straf staaltje vakmanschap.

Uiterste precisie

Een feilloze afwerking is essentieel. Ons alziend oog slaat dan ook geen enkel detail over.

Transparantie

Een persoonlijke band opbouwen met onze klanten, waarmee we snel & duidelijk communiceren, vinden wij heel belangrijk.

Onze aanpak
uitgelegd

1

Neem contact op

Wil je samenwerken met De Hoveniers? Contacteer ons via Whatsapp, mail of het contactformulier met een korte uitleg van de uit te voeren werken.

2

Persoonlijk overleg

Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen we persoonlijk contact met je op zodat we samen de werken tot in detail kunnen bespreken.

3

Offerte opstellen

Wij stellen gratis een offerte op met eerlijke prijzen en een gedetailleerde oplijsting, zodat je niet voor onverwachte zaken komt te staan.

4

Handen uit de mouwen

Ga je akkoord met onze offerte? Dan gaan De Hoveniers zo snel mogelijk aan de slag met het realiseren van jouw droomproject. Ready, set, go!

De Hoveniers animatie regio Limburg actief klanten

Actief in
jouw regio

Waar De Hoveniers zoal de schop in de grond hebben gestoken? Van Sint-Truiden tot Lanaken, maar ook buiten de grenzen van Zuid-Limburg verspreiden we graag onze hartgrondige passie voor jouw tuin.

Tevreden klanten
aan het woord

Een brede glimlach op het gezicht van de klant toveren wanneer ze hun nieuwe droomtuin bewonderen, daar doen De Hoveniers het voor. Zij gingen jou voor.

Wij zijn super tevreden van de werken die bij ons zijn uitgevoerd. Gaven voelde onze noden & wensen goed aan. Professioneel, betrouwbaar, altijd stipt en zeer harde werkers. Wij zullen De Hoveniers zeker aanbevelen.
Yvonne & Ruuf
Vanaf het eerste contact merk je dat De Hoveniers puur uit passie handelen, met oog op een lange termijnsamenwerking. Ze bieden een topservice aan een eerlijke prijs. Ik doe in de toekomst zeker opnieuw beroep op jullie. Doe zo verder jongens!
Tim
Gaven levert mooi en verzorgd werk af. Niet enkel de tuinwerken zelf, maar ook de service achteraf is top. Hij staat altijd klaar met deskundig advies wanneer wij vragen hebben. De Hoveniers zijn dus zeker een aanrader.
Toon
Wij zijn heel tevreden over de uitvoering, de service en de positieve ingesteldheid van Gaven. Alle werken werden correct en binnen de afgesproken timing uitgevoerd. Daarnaast werken De Hoveniers erg proper en wordt alles netjes achtergelaten.
Ria

Kom jij ons team
versterken?

Klaar om mee te werken aan unieke tuinprojecten? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde duizendpoten die graag de handen uit de mouwen steken. Geef ons dus snel een seintje.

Tuinmeester met groen hart

Tuinaanlegger met groene vingers