Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Een hartgrondige passie voor petanque

Op zoek naar de ultieme ontspanning in eigen tuin? De Hoveniers laten jouw tuin verder openbloeien met een indrukwekkende petanquebaan. Van strakke borduren tot gezellige verlichting of zelfs een aanpalend terras met overkapping, Jij kiest, wij maken. Met een stevige portie passie, ervaring & precisie verzorgen wij de aanleg van jouw jeu de boules baan met alles erop en eraan. 

Borrelt de goesting in een spelletje jeu de boules al op? Ontdek onze formules:

Boulevard de Boules

Wij nemen de volledige aanleg van jouw petanquebaan voor onze rekening. Van het egaliseren van de grond tot het plaatsen van de stenen en de eindbalk. Maar ook de afwerking is belangrijk. Kies jij als afboording voor een kleurrijke borduur of treinbiels? En ben jij het meest fan van grind of zand? We maken jouw jeu de boules baan op maat zodat hij perfect bij de stijl van jouw tuin past.

Jardin de Boules

Petanquen in een paradijselijke omgeving? Maak van jouw jeu de boules baan de ultieme tuinbeleving. Wij voorzien een aangrenzend terras zodat jij tijdens het spel kan genieten van een heerlijke borrel. Hiernaast plaatsen we ook een scorebord en verlichting die de gezellige sfeer meteen naar een hoger level tilt.

Maison de Boules

Mag het nog een tikkeltje extra? Geen poolhouse maar een bouleshouse brengt de ultieme zomerse sfeer in jouw tuin. Wij plaatsen een stijlvolle overkapping over jouw petanquebaan en/of terras. Onze vakmannen houden eveneens rekening met de andere tuinelementen zodat jouw tuin één geheel vormt.

Petanquen met een extra touch

Mis je nog die laatste final touch? Naast de vaste formules kan je bij ons ook terecht voor een aantal extra’s. Heb jij graag een houten schutting rondom jouw petanqueterrein of wil jij een personaliseerde naamplaat voor jouw jeu de boules baan? Hoe gekker jij denkt, hoe beter wij ons best doen. Met ons oog voor detail transformeren we jouw petanquebaan tot een pareltje.

Mogen wij jouw droompetanquebaan bouwen? Wil je meer info of vrijblijvend kennis maken? Vul dan ons contactformulier in. Heb je een dringende vraag? Aarzel niet om te sturen via Whatsapp.