Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Voor welke tuinwerken kan je bij ons terecht?

Zoek jij iemand voor de aanleg van jouw tuin? Zijn er grondwerken gepland of moet het tuinonderhoud gebeuren? Jouw zoektocht eindigt hier, want De Hoveniers brengen jouw tuinwerken tot een goed einde.

Tuinwerken De Hoveniers tuinaanleg grasmat gazon

Tuinaanleg

Wil jij een gloednieuwe tuin aanleggen? Of is jouw huidige tuin toe aan een gedaantewisseling? Met een stevige portie passie, ervaring & precisie realiseren wij de perfecte tuin voor jou.

Verhardingen leggen? Een tuinconstructie tot leven brengen? Een zwemvijver of zwembad plaatsen? Of jouw tuin kleur geven met een fris gazon of beplanting? Wij nemen de volledige tuinaanleg voor onze rekening, van ontwerp tot afwerking.

Grondwerken

Heb jij verbouwingen op de planning staan en moeten er nog enkele cruciale grondwerken gebeuren? Dan heb je met De Hoveniers de juiste partner gevonden.

Funderingen graven? Rioleringen herstellen of aanleggen? Of een zwembad uitgraven? Van opruim- tot afbraakwerken, Wij komen graag ter plaatse.

Tuinwerken De Hoveniers grondwerken kraanwagen tuin
Tuinwerken De Hoveniers tuinonderhoud snoeien haag struik plant

Tuinonderhoud

Wil jij graag een tuin die er altijd piekfijn uitziet maar heb je zelf niet de tijd om jouw tuin de aandacht te geven die hij verdient? De Hoveniers to the rescue. Schakel ons in voor jouw tuinonderhoud.

Van het maaien van jouw gazon tot een snoeibeurt voor jouw favoriete buxus, onze groene vingers laten jouw tuin elke dag stralen.

Totaal-
concepten

Wil jij een volledige metamorfose van jouw tuin? Of droom je van een natuurlijke zwemvijver, paradijselijk zwembad, duurzame carport of zwevend terras? Van afbraakwerken tot tuinaanleg en onderhoud: wij voorzien voor jouw tuinwerken het volledige plaatje van A tot Z.

Welke tuinstijl
kies jij?

Modern of landelijk, Scandinavisch of Mediterraans, strak of wild, geen enkele tuinstijl kent nog geheimen voor ons. Jouw droomtuin op het platteland, in de stad of aan jouw bedrijf? Wij nemen elke uitdaging aan.