Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Wat we doen

Tuinaanleg

Wil jij een gloednieuwe tuin aanleggen? Wij nemen de volledige tuinaanleg voor onze rekening, van ontwerp tot afwerking.

Tuinontwerp

Heb jij jouw tuinontwerp al op papier staan en wil je graag extra advies? Aarzel niet ons te contacteren en wij sprinten uit de startblokken.
Volledig van nul beginnen? Wij leveren een straffe architect aan die jouw ideeën omzet tot realistische 3D-ontwerpen & renders. Wil je liever samenwerken met jouw eigen architect? Ook dat is mogelijk.

Tuinaanleg De Hoveniers tuinontwerp tablet tuinarchitect

Verharding

Van oprit tot klinkerpad en van parking tot terras aanleggen, bij ons kan je terecht voor alle soorten verhardingen. Zie jij een strakke terrastegel wel zitten? Of heeft kiezel of grind jouw voorkeur? Jij kiest, wij maken en dat enkel met superieure materialen. Wist je trouwens dat wij alle klinkers in verstek zagen? Met uiterste precisie en een straf staaltje vakmanschap gebeurt elke tuinaanleg tot in de (groene) puntjes.

Tuinconstructies

Wil jij van jouw tuin een echte beleving maken? Kies bij de tuinaanleg dan voor een indrukwekkende tuinconstructie.
Ga jij voor een charmant tuinhuis? Elegante buitenkeuken? Futuristisch poolhouse of een strakke carport? Geen enkele uitdaging staat ons in de weg en samen laten we jouw tuin uitgroeien tot een paradijs waar je nooit meer weg wil.

Tuinaanleg De Hoveniers gazon beplanting grasmatten tuinwerken

Gazon & beplanting

Van het eerste zaadje tot het laatste struikje, wij vormen jouw tuin om tot een persoonlijk hof van Eden. Kies jij voor een strakke grasmat, kleurrijke plantjes of een weelderige boom? Jij beslist, wij zaaien.

Wil jij jouw tuin het hele jaar door piekfijn in orde hebben? Niet enkel de tuinaanleg, maar ook het onderhoud achteraf nemen wij voor onze rekening indien je dit wenst.

Zwembad & vijver

Wil jij meer luxe creëren? Word eigenaar van een paradijselijk zwembad of een natuurlijke zwemvijver en leef als God in… jouw achtertuin. Een verfrissende ochtendduik of nachtplons met vrienden, wedden dat je je tuin nooit meer verlaat?

Onze gerenommeerde plaatsers hebben de nodige kennis van zaken en houden rekening met de andere tuinelementen zodat jouw tuin één geheel vormt.

Afwerking

Mis je nog die laatste final touch? Naast tuinaanleg kan je ook voor de afwerking van jouw tuin bij ons terecht. Van keurige afsluitingen en gezellige verlichting tot het plaatsen van decoratie zoals bloembakken, brievenbussen, meubilair en nog zoveel meer.

Met ons oog voor detail transformeren we jouw tuin om tot een pareltje. Hoe gekker jij denkt, hoe beter wij ons best doen.

Petanquebaan

Op zoek naar de ultieme ontspanning in eigen tuin? Wat dacht je van een spelletje jeu de boules? De Hoveniers laten jouw tuin verder openbloeien met de aanleg van een indrukwekkende petanquebaan.

Van strakke borduren tot gezellige verlichting of zelfs een aanpalend terras met overkapping, Jij kiest en wij maken jouw petanquebaan met alles erop en eraan.

— Meer info

Totaal-
concepten

Wil jij een volledige metamorfose van jouw tuin? Of droom je van een natuurlijke zwemvijver, paradijselijk zwembad, duurzame carport of zwevend terras? Van afbraakwerken tot tuinaanleg en onderhoud: wij voorzien het volledige plaatje van A tot Z.

Welke tuinstijl
kies jij?

Modern of landelijk, Scandinavisch of Mediterraans, strak of wild, geen enkele tuinstijl kent nog geheimen voor ons. Jouw droomtuin op het platteland, in de stad of aan jouw bedrijf? Wij nemen elke uitdaging aan.