Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Wat we doen

Tuinonderhoud

Van het maaien van jouw gazon tot een snoeibeurt voor jouw favoriete buxus, onze groene vingers laten jouw tuin elke dag stralen.

Grasmaaien

Naast de voorbereidingswerken en aanleg, kan je ons ook inschakelen voor het tuinonderhoud achteraf. Wil jij graag een tuin die het hele jaar door tot in de puntjes in orde is? Wij maaien en behandelen jouw gazon met de beste materialen. Fris, nauwkeurig en vruchtbaar, zo zien wij onze gazons het liefst.

Tuinonderhoud De Hoveniers maaien gras grasmachine Tuin Bilzen
Tuinonderhoud De Hoveniers snoeien haag struik Tuin Bilzen

Snoeien

Staan jouw struiken en bomen in de wachtrij om gesnoeid te worden maar zie je dat tuinonderhoud zelf echt niet zitten? Onze experts komen ter plaatse en nemen de taak van jou over. Van een effectieve onderhoudssnoei tot specifieke snoeivormen, wij toveren jouw tuin om van wildernis tot paradijs.

Totaal-
concepten

Wil jij een volledige metamorfose van jouw tuin? Of droom je van een natuurlijke zwemvijver, paradijselijk zwembad, duurzame carport of zwevend terras? Van afbraakwerken tot tuinaanleg en tuinonderhoud: wij voorzien het volledige plaatje van A tot Z.

Heb je zelf geen
groene vingers?

Heb jij de tuinkriebels nog niet te pakken gekregen? De Hoveniers staan altijd klaar om die kriebels van jou over te nemen en jouw tuin te verwennen.
Wil je zelf groene vingers kweken? Onze tips & tricks geven jou een duwtje in de goede richting.