Tuin De Hoveniers logo carbon zwart

Wat we doen

Grondwerken

Funderingen leggen? Rioleringen herstellen? Of een zwembad uitgraven? Wij komen graag ter plaatse voor grondwerken aan jouw tuin.

Zwembad & vijver

Wil jij meer luxe creëren in jouw tuin? Word eigenaar van een paradijselijk zwembad of een natuurlijke zwemvijver en leef als God in… jouw achtertuin.

Van graaf- en grondwerken tot aanleg, wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om jou de parel te bezorgen die jij voor ogen hebt.

Tuin Grondwerken Tuinrealisaties De Hoveniers Zwembad Tuinaanleg tuinwerken

Opruimwerken

Was jouw tuin tot nu een stortplaats? Zie jij even door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar starten? Wij nemen de taak van je over. Wij maken het terrein in geen tijd brandschoon en brengen alles in gereedheid zodat jij kan starten met jouw droomproject.

Grondwerken

Moet jouw terrein bouwrijp gemaakt worden of de grond genivelleerd worden voordat je aan de slag kunt? Ook deze taken staan op het palmares van De Hoveniers en voeren we waterpas-gewijs uit. Hiernaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van funderingen.

Afbraakwerken

Niet enkel voor opruim- of grondwerken, maar ook voor afbraakwerken kan je bij De Hoveniers terecht. Heb jij een tuinhuis, bijgebouw of andere constructie waar je van af wilt en graag tegen de vlakte ziet gaan? Geef ons een seintje en wij klaren de klus.

Rioleringswerken

Ook voor rioleringswerken zijn wij jouw ideale partner. Moet jouw riolering hersteld of gescheiden worden? Of wil je graag een regenwaterput laten plaatsen en aansluiten? Ons vakmanschap staat voor je klaar.

Totaal-
concepten

Wil jij een volledige metamorfose van jouw tuin? Of droom je van een natuurlijke zwemvijver, paradijselijk zwembad, duurzame carport of zwevend terras? Van afbraakwerken tot tuinaanleg en onderhoud: wij voorzien het volledige plaatje van A tot Z.

Experts en hun
machines

De Hoveniers hebben een klein zwak voor snufjes. Een passie die we doorvoeren in onze job. Van graafmachines tot knikladers, wij beschikken over een spiksplinternieuw machinepark waarmee we elke opdracht tot een goed einde brengen.